21 Листопада 2024


Notice: Trying to get property 'main' of non-object in /var/www/ukrainetoday.in.ua/wp-content/themes/ukr-today/inc/classes/class-weather.php on line 53

Notice: Trying to get property 'temp' of non-object in /var/www/ukrainetoday.in.ua/wp-content/themes/ukr-today/inc/classes/class-weather.php on line 53

USD 41.25

EUR 43.56

Рецепт вишуканого і неймовірно смачного торта «Milchmädchen» або «Молочна дівчинка»

11.09.2021

59

Юлія Нефедова

Рецепт вишуканого торта “Молочна дівчинка”

Рецепт вишуканого і неймовірно смачного торта «Milchmädchen» або  «Молочна дівчинка»

Коржі для торта «Молочна дівчинка» готуються на основі згущеного молока. А німецькі домогосподарки використовували згущене молоко, яке називається «milchmädchen”.На етикетці намальована дівчина-молочниця. Звідси і назва торта.

Для крему

300 мл (35%) вершків,

5 ложок цукрової пудри,

заварний крем (на 250 мл.молока).

Вершки збити з цукровою пудрою, поступово додати заварний крем, ванільний цукор за смаком, цедру лимона,збити до однорідності.

Тісто

Згущене молоко – 400гр

Борошно – 160 гр

Масло м’яке -50 гр

Розпушувач – 10гр

яйця – 2 шт

Яйця збити зі згущеним молоком, додати просіяне борошно з розпушувачем, розмішати до однорідності, дати постояти хвилин 10.

На пергаменті малюємо коло ( Д20),викладаємо по 2 ложки тіста на корж, рівномірно розмазумо,

випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці

до t 180, до злегка золотистого кольору, 6 коржів, якщо тонші, то можна 7.

Прошарок —

конфі,

журавлина – 200 гр.

полуничний джем – 50/70 гр ,

все збити блендером ,

довести до кипіння ,

влити крохмаль 1 ст.л,

попередньо розведений водою.

Збирати :

корж – крем -конфі по колу.

Смачного!