30 Квітня 2024


Notice: Trying to get property 'main' of non-object in /var/www/ukrainetoday.in.ua/wp-content/themes/ukr-today/inc/classes/class-weather.php on line 53

Notice: Trying to get property 'temp' of non-object in /var/www/ukrainetoday.in.ua/wp-content/themes/ukr-today/inc/classes/class-weather.php on line 53

USD 39.67

EUR 42.5

Офіційно : по Львову вдарили чотири російські ракети,- Козицький

18.03.2022

922

Юлія Нефедова

Максим Козицький на брифінгу розказав про авіаудар по Львову

Окупанти обстріляли район Львівського авіаремонтного заводу.  Про це сьогодні, 18 березня, на брифінгу повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Джерело : Максим Козицький

Окупанти шістьома ракетами били по території Львова, але дві ракети було збито українськими військовими.

Жертв внаслідок події немає. Є один потерпілий, у середньому стані важкості. 

«Сьогодні був удар по Львову. Протиповітряна оборона спрацювала, ЗСУ спрацювали. Частково вдарили по місту випущені з акваторії Чорного моря чотири ракети, як ви знаєте в авіаремонтний завод. Це удар по Львову, по гуманітарному хабу, де знаходяться 250 тисяч переселенців, які нещодавно втекли з-під обстрілів. Це ще одне підтвердження, що вони не воюють із військом, а з населенням, жінками, дітьми”,- повідомив на брифінгу Максим Козицький.

Також він звернувся до керівників підприємств, представників влади, журналістів і просто активних користувачів соцмереж: “ Коли ви публікуєте фото, відео чи коментарі до того як це роблять офіційні джерела, ви стаєте інформаторами для ворога.”

Напередодні очільник Львівської обласної військової адміністрації видав наказ «Про запобігання розголошенню інформації під час правового режиму воєнного стану».

Наказ про запобігання розголошенню інформації під час дії правого режиму воєнного стану